USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

-Kuinka varaat aikasi oikein ja muita tärkeitä infoja-Mistä tiedän minkä mittaiset hiukset minulla on?

Lyhyet hiukset; yltävät juuri ja juuri leukaperiin sakka

Puolipitkät hiukset; Yltävät juuri ja juuri olkapäille

Pitkät hiukset; olkalinjasta alaspäin.

Extra pitkät; Lapaluista alaspäin

Jos hiuksesi ovat todella pitkät ja/tai paksut laita se lisätietoihin

jotta osaamme varautua
Onko väliä valitsenko tyvivärjäyksen vai tyvivaalennuksen?

Kyllä on väliä. Jos haluat tummaa tyviväriä, valitset tyvivärin. Jos taas toivot koko tyven vaalennusta, niin ehdottomasti valitset tyvivaalennuksen. Tyvivaalennus työ kestää pidempään ja liian lyhyessä ajassa emme saa vaaleasta tyvestäsi kaunista. Jos tyvikasvusi on yli 2cm pitkä, eli edellisestä käynnistäsi on yli 8 viikkoa, on kyseessä värinkorjaus. Tässä tapauksessa suosittelemme sinua olemaan yhteydessä suoraan liikkeeseen.


Olen uusi asiakas, ja haluan ison muutoksen väriin. Millainen aika minun kannattaa varata?

Uusille vaalennus- sekä muutostyö asiakkaille suosittelemme AINA ensin ilmaista konsultaatiota. Konsultaatiossa selvitämme hiuksesi kunnon, tavoitteen sekä budjettisi. Eteenkin jos haluat tummasta vaaleaksi tai erikoisvärjäyksen, on konsultaatio pakollinen.


Mitä tarkoittaa osapään raidoitus? Tai kokopään raidoitus?

Osapään raidoituksesta puhutaan,kun raitalappuja laitetaan maks 20kpl:tta. Lopputulos on selkeästi raidoitettu eikä täysin vaalea. Kun puhutaan kokopään raidoituksesta, on lopputulos myös vaalea.


Mitä tarkoittaa värinkorjaus?

Värinkorjauksesta puhutaan siinä tapauksessa, kun edellisestä vaalennuskerrastasi on yli 2kk tai vaihtoehtoisesti olet itse värjännyt hiustasi epäonnistuneella lopputuloksella. Jos hiuksesi on värjätty pieleen toisen kampaajan toimesta, kehoitamme sinua ensisijaisesti kääntymään hänen puoleensa korjauksen suhteen. 


Mitä tarkoittaa erikoisvärjäys?

Erikoisvärjäys-nimitystä käytämme esimerkiksi sateenkaarivärjäyksistä. Näitä meillä tekee vain Tanja, ja näihin on AINA varattava ilmainen konsultaatioaika, kun tämmöinen tehdään ensimmäistä kertaa. Miksi? Jotta Tanja tietää, mitä hiuksellesi on tehty ja saammeko siihen edes toivottua lopputulosta. 


Jos haluan hiukseni tummasta vaaleaan, kuinka osaan varata oikean ajan?

Näissä tapauksissa AINA varataan sinulle ilmainen konsultaatioaika. Käymme yhdessä läpi hiuksesi historian ja tarkistamme sen kunnon. Emme ota vaalennusprojekteja vastaan ilman konsultaatiota. On äärimmäisen tärkeää, että kerrot rehellisesti kaikki hiukseesi tehdyt käsittelyt, jotta vältymme ikäviltä yllätyksiltä. Olisikin hyvä, että ennen konsultaatioaikaa listaat ihan rauhassa ja rehellisesti paperille kaikki hiuksiisi tehdyt käsittelyt parilta viime vuodelta.


Jos haluan hiuksiini erikoisvärejä, mutta hiukseni ovat tummat, onnistuvatko värit?

Tämä riippuu täysin siitä, ovatko hiuksesi luonnostaan tummat, vaiko värjätty tummaksi. Erikoisvärit vaativat lähes täydellisen vaalean pohjan. Jos hiuksesi ovat värjätty tummaksi, värjäyshistoria on se ratkaiseva tekijä. Suosittelen sinua varaamaan ajan ilmaiseen konsultaation, niin voimme käydä hiuksesi historian ja kunnon läpi, ja katsoa voisivatko erikoisvärit olla mahdollisia.


Haluaisin hiustenpidennykset. Millainen aika minun tulee varata? Mitä hiustenpidennystekniikoita käytätte? 

Minna käyttää pidennyksiin Mago-tekniikkaa ja Tanja teippejä. Pidennystyöt otamme vastaan pelkästään konsultaation kautta. Konsultaatiossa tarkistamme hiuksesi kunnon, katsomme oikeat sävyt, pidennysten määrän ja keskustelemme asiakkaan toiveista sekä hinta-arviosta. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään,mutta jos varaamme ajan ja tilaamme pidennykset, veloitamme materiaalien hinnan etukäteen ns varausmaksuna.Jos ostan itse pidennykset ja tuon ne mukanani,niin kiinnitättekö ne?

Voimme kiinnittää, mutta minkäänlaista takuuta emme hiuksille voi silloin antaa. Annamme käyttö- ja kiinnitystakuun ainoastaan niille hiuksille jotka olemme itse tilanneet tuntemaltamme maahantuojalta.Haluaisin hääkampauksen ja meikin. Onko mahdollista tulla hotellille tai kotiini tekemään ne?

Kyllä on. Tanja vastaa meillä hääkampauksista sekä meikeistä ja liikkuu pääkaupunkiseudulla asiakkaan toiveiden mukaan. Tällöin hintaan lisätään matkakulut. Hääkampaukset ja -meikit ovat varattavissa ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla.